Hvis du ikke har opdaget det, så er vi midt i flytning. Der blev malet, pakket og flyttet, og nu er vi landet i vores nye hjem på Dommervænget i Roskilde. Vi er stadig i fuld gang med at gøre den gamle lejlighed klar til syn og at komme bare lidt på plads her i det nye.

Noget af det første vi gjorde plads til midt i kasser og kaos i det nye hjem var sofaen – selvfølgelig! Den kom op før sengen og køkkenting. Det er ikke der den skal stå og den er også en smule amputeret uden chaiselong, men trofast, anvendt og værdsat – det er den❤️

Derudover er jeg helt overvældet af al den hjælp, vi har fået. Vi har virkelig haft brug for hjælp, og vi har også bedt om den. Hver en hånd, vi har fået af mennesker i vores kirke og netværk, er højt værdsat. Igen må jeg sige, hvor vigtigt det er at bede om hjælp og også tage imod den. Læs HER og HER. Der er blevet pakket, gjort rent, malet, kørt, båret, lyttet, bedt, støttet, passet (Liva), flyttet, pakket ud, sat gardiner op – you name it!

Så tak til alle venner og familie, som har hjulpet og hjælper os også i denne flyttekaostid.  Tak for at I stiller op igen og igen – også selvom vi nok ikke kan give tilbage i samme omfang. Det og I er guld værd. Vi kunne ikke have gjort det uden jer!!!

Jeg skriver indimellem også midt i kaosset, men der er ikke så meget tid til at få det lagt op her på bloggen i disse dage…
Jeg elsker jo at lege med video og billeder (og tekst). Det skal der også være tid til. Jeg har derfor været lidt mere aktiv på Instagram og Facebook end her.
Hvis du ikke allerede gør det, kan du følge mig derinde under @sofiessofa.dk. Find mig her på Instagram og Facebook.

Til de ikke så tekniske: Du gør det ved at klikke på “Follow” i Instagram og “Synes godt om side” på Facebook.

Husker og tør du at bede om hjælp og tage imod den også?

Jeg øver mig fortsat og må sige, at der er rig mulighed for det… Man kan være et forbillede på mange måder – også ved at bede om hjælp og at tage imod.

Første måltid kokkereret og delt i vores nye hjem sammen med endnu en ven, der hjalp med at sætte gardiner op. Det var muligt fordi en hjælpsom veninde stillede op aftenen inden og hjalp med at få køkkenet lidt mere gjort rent og pakket ud. Blot få eksempler på al den hjælp, vi har fået.
Author

2 Comments

  1. Pingback: 2017 - Hvad skete der egentlig? #2 - Sofies Sofa

  2. Pingback: Om at bede om hjælp og tage imod - Sofies Sofa

Write A Comment