Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/sofiessofa.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77
Musik fra sofaen #2 Kærligheden fandt mig... - Sofies Sofa

For noget tid siden opdagede jeg et lækkert nummer, som opmuntrede mig og bare kan spilles igen og igen. Nummeret er Anchor af Sarah Juers. Det er et nummer, jeg virkelig elsker af flere forskellige årsager

Anchor har en smuk poetisk tekst, som mit hjerte kunne synge med på. Den handler om livet med noget større, en tro, et anker, en kærlighed, en relation, et håb, en reflektion, en bøn.

Kærligheden fandt også mig. Det var i starten af mine tyvere. Faktisk gennem musikken. Mine søstre kom i en kirke – København Vineyard. En kristen frikirke og jeg anede ikke, hvad det var og havde ikke tænkt mig at komme med, selvom de spurgte. MEN en dag skulle den ene søs spille med på harmonika til lovsangen – denne kirkes svar på salmer – en måde at ære Gud med sang og tale fra hjertet. Syngende bøn…

Musik – se det var noget jeg kunne forholde mig til. Det, jeg mødte der i kirken, rørte ved mig. Musikken og det hele talte mit hjertesprog – udenom forstand og tanker. Direkte ind i mit hjerte, sår og længsler. Der var en oprigtig interesse og omsorg. Jeg er kommet i kirke lige siden…

Jeg har i de sidste par år gået igennem helt ufattelige ting (Læs evt. Mig og Cushing #2). Jeg har lyttet og sunget med på bl.a. denne sang Anchor, som ikke bare talte mit sprog, men også talte ting, jeg havde brug for at en anden satte ord på. I sofaen, når jeg kæmpede mig ud på en gåtur, på vej til lægen. Hvilken bedre måde end til musik…

Klik på billedet og kom til videoen på youtube…

Det simple og behagelige akkompagnement af akkorderne på klaveret og beatet fra rytmeboksen. Det er bare lækkert. Åh og så den stemme og de fraseringer. Det er som en legeplads af toner. Fuld af sjæl. Mon det er det, man kalder Soul? I loooove it!

Lyt til Anchor på disse steder:

Bandcamp*: Anchor
Youtube: Anchor og en akustisk hjemmeindspilning af Sarah
Soundcloud: Anchor

Enjoy!

*Bandcamp har også en app til mobilen og på bandcamp.com kan man købe nummeret og støtte kunstneren👍🏻 Jeg har selv købt et par cd’er af andre kunstnere og dette nummer digitalt. Ikke reklame – blot nyttig info!

Og så den smukke tekst:

Love isn’t something you find
Love finds you
I run and I hide
But I can’t lose You

On a voyage for time
But all my lefts ain’t right
Clouds fog my sight
And I’m a one man crew

So I drop anchor in Your shadow
Your presence is my present, my treasure
So much better than silver or gold

So let the warmth of Your arms
Melt my heart of stone
Blow the dust from my eyes
Bring to life what has died
And lead me home

I got questions on my mind
What will life come to
Will I remain true
Will I stay steady doing what You called me to do

Will I love, will I learn
Will I be kind, will I yearn for You
And only You

So I drop anchor in Your shadow
Your presence is my present, my treasure
So much better than silver or gold
And I know I can’t do this on my own
I’m lost at sea
If my hand I don’t let You hold

I sail away, You remain
Always faithful, never change
Tides high, pains deep
Even still my soul You keep
Put me back on the rock when I lose my feet

When I was bout to drown
You came down, layed down Your crown
You gave your life to save me

So let the warmth of Your arms
Melt my heart my stone
Blow the dust from my eyes
Bring to life what has died
And lead me home

Be my compass, be my light
Be my guide, be my sight
When i’m lost in Your sea, i’m satisfied

Be my mouth, be my feet
When i’m lost in Your sea, i’m completely satisfied

 

Author

3 Comments

  1. Pingback: “Hvad tror du på?” - Sofies Sofa

  2. Pingback: Hvad gør man, når strømmen er stærk? - Sofies Sofa

  3. Pingback: Roskilde - here we come... - Sofies Sofa

Write A Comment