Jeg har endnu ikke helt besluttet, hvad der skal være eller stå i tænkeboblen. Men det illustrerer nok meget godt, hvor jeg er. På den ene side er jeg fuld af alle mulige tanker og følelser. På den anden side er jeg i gang med at finde ud af mig selv og en del er uvist måske endda blankt. Jeg er “under construction”…

Sådan skrev jeg til billedet i mit sidste blogindlæg (find det HER).

En anden ting denne lille kreation kunne symbolisere er min længsel efter kærlighed og accept, at blive set, rummet og ikke føle mig så alene… Jeg ved, at jeg er ønsket, elsket og dyrebar – præcis som jeg er, men jeg kæmper stadig med ensomhed og usikkerhed i min hverdag, der er præget af udmattelse og sorg og humørsvingninger og alt hvad min sygdom og nedtrapning i medicin fører med sig. Kampen mærkes ekstra i disse dage…😔

Jeg tøver, men deler alligevel og rækker ud

Jeg tøver med at skrive om det, for det er sårbart, og jeg har heller ikke lyst til at gøre andre nedtrykte, men jeg vil også være ærlig #brydtabuet 👊🏻

Jeg kæmper videre og rækker ud, så godt jeg kan. Til venner og familie, i min kirke og i min personlige relation til Gud, med terapi, her… 💬🙋🏻‍♀️

Jeg tror, vi er skabt til relationer og fællesskab. Ikke til at stå med og klare alting alene. Jeg glæder mig over små og store ting midt i alt. Alt er ikke sort/hvidt og enten/eller – eller bare gråt hele tiden for den sags skyld…🌱 men jeg er udfordret.

Kærlighed, fred og opmuntring

Må både du og jeg til fulde erfare den kærlighed og fred som overgår al forstand og som kan bære os igennem alle livets udfordringer. Må vi også give den kærlighed videre til hinanden♥️

Du er helt fantastisk! Hver dag og uanset, hvordan du har det, og hvad du formår eller ej🤗 Du er her, og du er forunderligt og unikt skabt med gaver og talenter og din helt egen særlige skønhed, som gør verden til et smukkere sted👌🏻✨🌻💕 Det synes jeg bare lige, du skulle vide😘 Har du overskud til at sende lidt support er det værdsat. Hvis ikke forstår jeg, og det er også helt ok✌🏻💋 🤗 og tak fordi du læste med. Kram fra sofaen🤗

#honesty #reallife #spoonielife #battlingillness #battlefieldofthemind #lonelyness #sharingmystruggle #sharinghope #sofiessofa

Author

2 Comments

  • Sofies Sofa Reply

   Kære Jeanette
   Tak for ordene! ♥️
   Kram fra sofaen

Write A Comment