I går skriblede jeg dette indlæg, og nu fik jeg lige gjort det færdigt, så jeg kunne poste det i dag…

I dag er det Black friday. Det er en amerikansk tradition, og det er i sig selv ikke en dårlig ting nødvendigvis i min optik. Dog kan jeg meget bedre lide tanken om Thanksgiving, som faktisk er dagen inden Black friday. En dag hvor man samles familie og venner og takker Gud for hinanden og alt, vi har i vores liv – alle relationer og andre velsignelser store som små.

I Danmark har vi så valgt at nøjes med at overtage forbrugsræset dagen efter taksigelsen. Jeg selv bliver også revet med. Så så man lige mig der… Rende rundt i al hast og hive ting ned fra hylderne i bedste shopaholicstil, imens jeg kiggede på klokken og konstaterede, at Nemligmanden kunne banke på med varer derhjemme hvert øjeblik det skulle være! Jeg skulle bare liiige…

Julegavestressindkøb på Ro’s Torv… Jeg nåede lige hjem 11.20 inden Nemligmanden bankede på døren med alle varene som skulle leveres mellem 11-12. Her kan man så ikke se alt det, jeg bestilte på nettet🙈 Jeg har vist brug for at flytte fokus…

Jeg nåede det lige…

Jaja nånå. Jeg nåede da hjem på min cykel proppet med poser lige inden næste shoppingresultat stod ved min dør og tog forpustet imod flere poser. Nu med dagligvarer, gran, kalenderlys osv. der fyldte hele min gang op sammen med alle poserne fra mit storcenterkup. Det var skægt, det var det da… Det kunne jeg ikke have klaret for et år siden. Og godt, at jeg havde Nemlig at komme hjem for!! En fin deadline, der tvang mig væk fra alle gode tilbud og muligheder…

Mit optimeringsgen flegner helt ud, og jeg går en smule shopamok. Det er da også fint at få julegaver og andet lidt billigere – eller man får mere for pengene. Men stemningen overvælder og stresser mig og mit sensitive væsen. Jeg skal virkelig kæmpe for at få styr på mig selv og mine følelser og ikke blive suget helt ind i “Købkøbkøb!!! Du må ikke gå glip!!!”
(Måske det snart er tid til at læse Brinkmanns nye bog “Gå glip”.”

Jeg har vist brug for at flytte fokus

Jeg kan mærke, at jeg har brug for at flytte mit fokus. Jeg vil stoppe op et øjeblik og sige tak. Tak for, at jeg stadig er her. (Læs min historie om, hvordan jeg blev opereret i hjernen for den sjældne sygdom Cushing HER.) Tak for min dejlige familie, mine fantastiske venner, min skønne kirke, mit hjem. Tak for mad på bordet, naturen, chokolade og lækker mad eller bare mættende mad. Tak for, at jeg kan danse lidt rundt til musik i køkkenet eller andre passende steder. Tak for musik og sang, for stjernekastere, solnedgange, kæresteture – jeg kan blive ved.

Tak!

Solnedgangen ved det skønne sommerhus ved Helnæs Strand, som vi fik lov at låne til vores kæresteweekend❤️

I aften skal jeg mødes med et par skønne veninder. Vi skal på Café og fejre min føsda. Igen kan jeg vælge at være ærgerlig over dem, der ikke kunne eller måtte melde afbud pga. sygdom, eller jeg kan glæde mig og takke for det, jeg får og alt jeg har. Takke for, at jeg har så mange skønne mennesker i mit liv. Så må jeg ses med nogen af dem en anden gang, hvilket måske også i virkeligheden kan være godt. Jeg har nemlig stadig svært ved samtaler med mange på en gang. (Vi havde en skøn aften med masser af tøsesnak, bobler, mad og dybe samtaler. Tak for det.)

Nå men jeg vil vende mig om fra købecirkusset og takke for det, jeg har. Jeg er jo virkelig rig!
Så kan jeg da også glæde mig over at få et par gode deals og kunne give lidt større julegaver.

Billederne fra kæresteweekenden minder mig om, hvor velsignet jeg er og fylder mig med taknemmelighed.

Takkefesten fortsætter

Tak også for dig. Tak for, at du følger med. Tak for al support og opmuntring. Jeg er taknemmelig for hver og en af jer, som bloggen og sofalivet har sendt min vej. Det skrev jeg også lidt om HER.

Hav en dejlig dag. Måske er det i dag, du skal sige tak – sig det højt til dem omkring dig. Det kan både være en nær ven, ægtefælde, ungerne eller ekspedienten der sveder over disken til Black friday udsalg. Sig det til dig selv i spejlet. Til din krop – selvom du måske er syg, eller træt af den, så kæmper den for dig og forsøger at tjene dig i livet.

Øj nu blev det store vendinger og alt. Men ja lad os sige tak til hinanden og til Gud – thanksgiving style😉💋

I får lige lidt flere billeder fra weekenden… Der var så mange lækre motiver. Det var som en second honeymoon – SÅ fantastisk!! Tænk, nogen var så gavmilde, at lade os låne deres lille oase. Det er noget at være taknemmelig for! Og så en mormor og morfar, der hygger med Liva imens. Vi har meget at takke for…

Først føsdasfejring hos min mor og far og så videre på kæresteweekend bare os to❤️

Jeg lå lidt på sofaen der også, men faktisk lå Ludvig for en gangs skyld mere på sofaen end mig. Jeg gik også ture alene, og det var dejligt!

Author

Write A Comment