Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/sofiessofa.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77
Musik fra sofaen #3 "Rumour" - forsøget på at finde sig selv... - Sofies Sofa

I dag vil jeg dele et nummer, der taler til noget vildskab og hudløst ærligt og sårbart i mig. Det er Rumour af Chlöe Howl. Jeg er helt vild med lyden, attituden og omkvædet i denne her sang! Jeg ville kalde det en slags brit/synthpop i den peppy lette ende. Hun har denne her fede britiske lyd – hendes accent, hendes stemme og fraseringer, beatet og alle lydbomberne. Det spiller bare! Det gi’r mig lyst til at finde min gamle læderjakke frem, danse og skide på, hvad folk tænker.

Sådan lyder omkvædet, og jeg synes det er så befriende og ægte. Jeg kan i hvert fald relatere til det her med at forsøge at finde ud af at være mig selv, og de ting livet har kastet min vej – kortene jeg er blevet delt. I kortene er min slægts bagage, min egen bagage, min opvækst, min personlighed, mine gaver og evner, mine udfordringer, min nutid, min krop, mit helbred, mine omgivelser, tiden og samfundet jeg lever i, mine relationer – familie, venner og kirke, min smag, mine finurligheder – you name it!

Jeg har også haft min portion af gange i livet, hvor jeg bare har trådt ved siden af. Store og små bommerter – ting som har haft virkelig trælse konsekvenser. Når jeg ser tilbage på mit liv og mange af de beslutninger, jeg har taget i min ungdom, så synes jeg, at jeg er blevet beskyttet for rigtig meget. Der kunne være gået endnu mere galt. Jeg lever med de konsekvenser, jeg nu engang fik skrabet sammen. Jeg har været ude at skide op til flere gange og forsøgt at finde trøst i fyre og alkohol og levet – til tider – lidt på kanten. Jeg er taknemmelig for, at jeg ikke er kommet mere til skade, røget ud i større misbrug eller er blevet gravid, før jeg fandt min kære Ludvig.

Jeg har ikke et pletfrit rygte – i hvert fald i nogle alle kredse. I gymnasietiden og tiden efter blev der helt sikkert snakket i krogene om mig. Folk havde fordomme og en masse andet. Nogle ville måske sige, at jeg bare var ung –  at min opførsel var helt normal. Jeg mærker både ydre og indre konsekvenser af mine valg. En ting er sikkert – jeg forsøgte bare at finde ud af at være mig. Det gør jeg stadig…

Jeg må tilgive mig selv for de sår, jeg har påført andre i processen og ikke mindst mig selv. Jeg takker Gud for, at jeg har fundet hjem og for, at her er der intet behov for at være perfekt. Det er gode nyheder…

Jeg ved, at de ting, jeg har oplevet i mit liv giver mig en indsigt i, hvad mange andre også kæmper med. Både ydre og indre kampe påført af andre , men også af en selv. Præcis som mig. Vi har alle forskellige historier og vilkår – kort, som vi har fået på hånden. Jeg vil gerne være en, der ikke dømmer, men omfavner – en uperfekt, der elsker uperfekte. Jeg mødte kærlighed og omfavnelse uden bedømmelse eller fordømmelse. Det forandrede mit liv.

Klik på billedet og hør sangen på youtube

Find Rumour af Chlöe Howls her:

Youtube: Rumour
Spotify: Rumour

Har du også oplevet, at der blev talt om dig bag din ryg? At andre sladrede, havde fordomme og bedømte dig ud fra det? Har du også levet på en måde, der kunne fodre folks fantasi, og som havde konsekvenser for dig selv? Kommer du som jeg måske selv til at dømme andre og møde dem med fordomme i stedet for accept og kærlighed?

Jeg kan sige ja til det hele. Selvom jeg har prøvet det på egen krop, kan jeg stadig komme til at gøre det overfor andre. Vi prøver alle bare på at finde ud af livet og spille med de kort, vi har fået tildelt. Vi prøver bare at finde ud af, hvordan vi er os selv – li’som…

Du er velkommen i min klub – en sofa for de uperfekte.

“Hvem er jeg? Hvordan skal jeg være mig?”
Author

3 Comments

  1. Pingback: Musik fra sofaen #4 Jeg længes efter at være ok med mig selv… - Sofies Sofa

Write A Comment