Om mig og min sofa…

Sofie Strøier Eriksson er mit navn, og jeg er 36 år. Jeg er verbal, særligt sensitiv, passioneret, kreativ, omsorgsfuld, ærlig, uperfekt og lidt skør – på den gode måde. Jeg sætter pris på samtaler, der handler om noget mere end det, vi ser på overfladen. Jeg elsker musik og at synge og danse. Jeg drømmer om at lave mere af min egen musik og synge mere.

Livet tog en dramatisk drejning

I april 2015 blev jeg sygemeldt og var det stort set hele tiden de næste 3 1/2 år med et par helt urealistiske forsøg på at afslutte min uddannelse. Det viste sig, at jeg havde Cushing en megasjælden livstruende sygdom, som gav mig vanvittig overproduktion af stresshormonet kortisol. 6. okt. 2015 blev jeg opereret i hjernen. Det kan du læse om bl.a. i Mig og Cushing #2 Min historie. Jeg lever nu med følgerne af det som kronisk syg. Det er meget forskelligt fra dag til dag, hvordan jeg har det, og hvad jeg kan.

En kæmpe sejr

Her i foråret 2018 lykkedes det mig at aflevere min BA-opgave, gå til eksamen og afslutte min uddannelse – en professionsbachelor i kristendom, kultur og kommunikation. Wooop!!😃🙌🏻🥂 Noget af et mirakel, da jeg i januar 2018 knapt kunne klare at læse i bøgerne… Jeg kunne ikke have gjort det alene. Tak for al hjælp og støtte♥️

Ellers lidt mere om mig og mine

Det svenske efternavn har jeg fået af min bedste ven og hverdagshelt Ludvig. Sammen har vi Liva – den syngende dansemus på 5 år. Liva elsker chokolade, som sin mor og “Disney on ice”, som sin pappa. Vi er lige flyttet til Roskilde og taler både dansk og svensk med hinanden. Tilgiv mig, hvis ordstillingen og andet en gang imellem er lidt anderledes. Vi elsker at være aktive i vores kristne frikirke Roskilde Vineyard. Jeg er ikke vokset op med kirke og tro, men min søs og musik fik mig med i kirke for ca. 10 år siden, og det forandrede mit liv.

Hvorfor så “Sofies Sofa”?

Jeg elsker min sofa! Jeg tilbringer meget tid i den pga. mit helbred. Den er komfortabel og rar. Der er plads til flere, og man kan hygge sig med film, guf og mad og snakke om stort og småt. Man kan læse en god bog eller lytte til musik og se ind i et stearinlys. Man kan også bare se ud af vinduet på den smukke himmel og filosofere lidt over livet og alt, der hører til.

“Sofies Sofa” skal handle om livet med tro og kirke, sygdom, særlig sensitivitet, musik, måske lidt om mad og at være mor og hustru – ja alt, jeg har på hjerte. Og så med billeder til, der vil være taget og redigeret af mig selv – endnu en ting,  jeg godt kan lide at nørde lidt med. (Jeg oplyser om det, hvis de er kreeret af andre…)
Nu kan jeg dele det hele med dig lige her fra sofaen. Jeg vil trodse Janteloven – være en jantelovsbefrier. Jeg er begejstret!

Så sæt dig med en kop te, tag en pause fra arbejdet, læs i toget og få et indblik i mit liv og mine funderinger…

Det vil være skønt, hvis du vil dele tanker og kommentere på mine indlæg, men også helt ok, hvis du bare vil læse lidt.

Velkommen i min sofa!

 

 

Du er velkommen til at bruge mine billeder, så længe jeg er informeret herom, og der tydeligt linkes til denne blog. Find min kontaktinfo her.