Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/sofiessofa.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77
• MIN SØS’ FØSDA • 💕 - Sofies Sofa

Jeg elsker min søs meget højt. I går fyldte hun år og holdt en tøsefrokost med thaimad og bobler🥂👌🏻 Jeg kom til at gå dessertamok og fik både lavet cheesecake med guld og glimmer ✨og chokomousse med et hav af bær 🎂🍓🍫😋

Jeg var bange for, om det var nok, meeen der var rester både til hendes og min familie OG så lidt til i dag også😆👏🏻😍👍🏻

Bagefter var jeg helt smadret og megaoverstimuleret. Havde i al festivitas også glemt at få taget nok ekstra medicin, så det resulterede i både fysisk og mental reaktion senere om aftenen… Ja forsøger at have nåde med mig selv – og nåde med, at jeg har svært ved at have nåde med mig selv🤪🙃

Overvejede at stoppe efter første afsnit, men det er vigtigt for mig at vise et fuldt billede af mit liv med sygdom og som sensitiv. Jeg fik det skidt bagefter og måtte tage en dag i sofaen i dag, men nogen gange vælger man “tømmermændene”, der følger med efter festen ik’😉 Som kronisk syg og ikke mindst særlig sensitiv er der andre årsager end alkoholen – selvom jeg nød lidt bobler også (1-2 glas😉👌🏻)

Men altså jeg bliver måske endnu bedre til at være på forkant med nogle af tingene næste gang eller noget😉 Jeg er bare glad for, at jeg kunne være med og fejre min elskede søs – uperfekt, som jeg er… Og så tager jeg gerne “tømmermændene” med😘

Stort tillykke kæreste søster min og tak for, at du elsker mig præcis, som jeg er ♥️

Søndagshilsner fra sofaen💋

PS: Hun er smuk ikke?!😘👌🏻🌷

#gåaldrignedpåkage #minsøster #hurra #sobeautiful #love #takfordig #spoonielife #igottogo #grateful #sofiessofa

Author

Write A Comment