Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/sofiessofa.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77
• SO I TRUST • 🙏🏻♥️👊🏻 - Sofies Sofa

Hvad sætter du din lid til i disse tider?⁣

Jeg tror på en god Gud, der har styr på det hele – også når verden går amok. En klippe i stormen. En tryg havn. Mit anker. Mit håb ✞ ⚓️♥️⁣

Jeg snakker med Gud hver dag. Beder som nogen kalder det. Siger det jeg lige har på hjerte…⁣

“Hej Gud, her er jeg. ⁣
Shit hvor det stormer. Jeg har brug for dig. For dit lys, dit håb, din fred. Hjælp mig. Hjælp mig nu når uvisheden og bekymringerne overvælder mig. Hjælp mig, når min tålmodighed med tøsen eller manden for længst er slut, og jeg bare vrisser og skælder ud. ⁣

Fyld mig og os med lys og håb og glæde midt i det alt sammen. Tak fordi du elsker mig præcis som jeg er og fordi jeg kan stole på dig – også i disse crazy tider. ⁣

Tak for sol og forår og alt det smukke og skønne, der stadig er lige her rundt om mig. Tak for min familie og at vi kan kramme og danse selvom jeg er desperat efter mere tid bare for mig selv. Tak fordi du kan bruge alt til noget godt. Det ved jeg jo fra alle mit livs kampe. Det kan og vil du også nu. ⁣
Hjælp mig til at stole på dig over alt andet. ⁣
Hej hej farmand… snakkes😎💋”⁣

So I trust…💋🙏🏻✞ ⁣

Og ved du hvad… Du kan også bare sige “Hej Gud…” der behøves ingen ritualer og krumspring eller tidligere connection eller tro. Han vil bare gerne sige hej og fylde dig med håb og fred og tillid😉💬

#⁣hejgud #trust #trohåbogkærlighed #tro #allekanværemed #noexperienceneeded #hellogod #conversation #takgud #sofiessofaAuthor

Write A Comment