Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/sofiessofa.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77
• VREDE • 😣😖🤭 - Sofies Sofa

Folk der kender mig, ville ikke nødvendigvis tænke, at jeg var en, der har svært ved at være vred. Jeg har ikke svært ved at ‘blive’ vred, men jeg har svært ved at ‘være’ vred. At tillade mig selv at være det. Måske fordi jeg har oplevet meget ukonstruktiv vrede i mit liv. Måske også fordi, jeg har svært ved at tage plads – også selvom jeg ofte ikke kan lade være, ekspressiv, verbal og følsom, som jeg er. Når jeg er presset, reagerer jeg – både udadtil og indadtil… Men det med vrede er altså ikke let for mig. 🤨

Hver gang jeg er til test på min afd. får ambulanten sagt noget, der frustrerer mig. Ofte føles min situation negligeret, eller hun gør sig klog på noget, hun ikke kan – eller skal. Det er ikke i nogen ond mening. Det ved jeg godt. Men jeg begynder at stille spørgsmålstegn ved min egen dømmekraft og om, jeg måske gør min situation værre, end den er, og om jeg kunne tage mig mere sammen eller noget… Jeg begynder at tvivle på mine valg og beslutninger ift. medicin etc.

Hun mener det så vel, og det gør det ikke lettere at blive vred. For det bli’r jeg. Hvis jeg er ærlig med mig selv, så pisser det mig af! Hvem er hun til at bedømme mig og min situation?! Hun kender jo knapt en my af, hvad jeg står med!! Hun har ingen reel forudsætning for at mene noget og udtale sig om det. Men alligevel har jeg svært ved at være vred og måske lade vreden få udløb.

Jeg mener ikke, at jeg skal lade vreden komme ud over for hende, det kommer der nok ikke noget konstruktivt ud af. Men det er ikke godt for mig, ikke at lade mig selv være vred. For det er jeg jo, og hvis jeg ikke lader mig selv være det, så vender jeg vreden indad. Så bliver det til selvkritik og selvbebrejdelse og usikkerhed. Så slår jeg på mig selv. Av!

Det er ikke let at være patient. Det er ikke let at leve med kronisk sygdom. Livet er ikke enkelt og let… Jeg prøver at tale pænt til og om mig selv. Jeg forsøger at behandle mig selv godt og respektfuldt. Hvis det skal lykkes, må jeg tillade mig selv at være vred og sige undskyld, når det ikke lykkes. Jeg ER vred!

Hvordan har du det med vrede?

#vrede #dumågerneværeher #deterok #selvkærlighed #ærlighed #sofiessofa

Author

Write A Comment