Throwback fra efterårsferien…

Denne tur i skoven startede med, at vi først forsøgte at tage derhen alle tre men efter skrig og skrål måtte vende om igen efter bare at være nået til skovens parkeringsplads. Det var sådan set os forældres skyld, for Liva og hverdagshelten havde været ude hele dagen til fardatterdag, mens jeg var skidtmads hjemme. Hun kunne ikke mere, og jeg havde bare ingen snor og var selv i minus i forvejen og længtes sådan ud. Der var gråd og reaktioner hele vejen tilbage… SUK!! 🤬🤭😥🤦🏻‍♀️

Kender du det, når man bare reagerer og skælder ud, selvom man slet ikke vil?

Jeg var så vred og frustreret, da vi endelig kom hjem, at jeg cyklede de mange km tilbage til skoven alene – uden at vide om kræfterne ville række… Lidt risky som kronisk syg på en dårlig dag😅 Men jeg klarede den og kom glad hjem – træt men opløftet og opmuntret og med skovens og fjordens smukke nuancer rumsterende i mit indre🍁🌊🍃🍂 Jeg kom en tur i skoven, omend det ikke var helt sådan, jeg havde tænkt det… Sejr! 😃👊🏻🌳🚲 .

Fik bare lige lyst til at dele en historie fra det virkelige liv ♥️

#lifeasitis #lifewithkids #lifewithcronichillness #notperfectatall #willdobettertomorrow #reallife #endedwell #forestwonders #fjordlivet #visitroskilde #elskerminelcykel #imadeit #wonderful_places #spoiledbygod #glimmerpåogoppåkaminhylden#grateful #sofiessofa

Author

Write A Comment