Tirsdag fyldte jeg 35 og helt ærligt, så har jeg det svært med fødselsdage og andre mærkedage. Det har jeg også skrevet om i foråret til mors dag. Find det HER.

Nå men denne fødselsdag var ingen undtagelse. Udover at jeg havde sovet rigtig dårligt og min krop var i smerte og sagde stop, så er der en masse følelser, der svinger op og ned og forventninger, som er diffuse og ikke bliver mødt og selvbebrejdelse for, at det er så svært for mig. Når både fysik og sind er presset, så kræver kroppen store mængder kortisol (stresshormon) og jeg måtte øge dosis kraftigt, hvilket jo også gør mig stresset ik, med meget stresshormon flydende rundt indeni.
Nå ja nå nå…

MEN jeg havde også en fin dag under omstændighederne. Fik smækket en snasket chokoladedrøm sammen, som jeg guffede med en veninde og to af vores tøser. Snakkede i tlf. med familie og veninde og var ude at spise med mine to guldklumper.

Alle hilsner her og andre steder var som smil drysset udover dagen. Igen er jeg taknemmelig for mit sociale liv online. Læs om det i mit sidste indlæg på bloggen HER.

Jeg indser, at jeg midt i alt har SÅ meget at være taknemmelig for. Heldigvis kender dem tæt på også mine udfordringer og holder af mig – også når jeg kegler rundt og ikke har styr på mig selv. Så tak for jer og for alle hilsner og gratulationer. You made my day😉❤️💋🙏🏻

#føsda #mærkedage #udfordret #hygge #livetmedsygdom #bådeog #taknemmelig #sofiessofa

Author

1 Comment

  1. Pingback: Taksigelse vs. shopamok - hvad er mit fokus? - Sofies Sofa

Write A Comment