Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/sofiessofa.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77
2017 - Hvad skete der egentlig? #2 - Sofies Sofa

Så blev der endelig et øjeblik til at få del 2 af mit tilbageblik på 2017 færdigt. 2018 er allerede i den grad også et begivenhedsrigt år, men mere om det en anden gang. Fik du læst DEL 1? Nu til flere high lights fra 2017…

2017 var året hvor…

Liva optrådte for første gang i en balletforestilling

Så så man lige mig sidde og fælde en tåre!! Det var en stor dag. Efter sommerferien ville hun så gå til svømning i stedet. Vi må se om dansen kommer igen en dag. Der bliver stadig danset og lavet balletopvisninger herhjemme i stuen.

Spøgelsesballerina 💕  Gæt en position…

Jeg tog afsked med en gammel ven

Det var en trist begivenhed at skulle holde bisættelse for en gammel ven, som tog herfra i en tidlig alder. Jeg skrev et digt og lidt mere om det hele, som du kan finde HER. Vi fik sagt på gensyn med en rigtig fin stund d. 30. juni i Odense Vineyard, hvor jeg også sagde et par ord, læste mit digt og sang en sang.

Det var en sorgfuld dag, men også en dag fuld af kærlighed, som lyset på væggen også symboliserede for mig. 💜

Sommerferien gik med…

At pakke, gøre vores nye lejlighed klar, male, flytte alt med venners hjælp. Vi kunne ikke have gjort det alene. Tusind tak for al hjælp og støtte med flytningen!! Læs om det bl.a. HER.

Før vi nåede at pakke ud, tog vi så på den årlige sommerlejr med Vineyard Norden og havde en uge med dejligt fællesskab, sås med venner fra hele norden, sang og dansede og badede i den svenske skovsø. Derefter gik turen til Finland og hytten i den finske skærgård. Når jeg ser tilbage, kan jeg godt se, at det var lidt for meget action for mig, men det var også en spændende og berigende sommer.

Jeg tog også lige en feriepause fra bloggen og onlinelivet…

Hele familien kom til Roskilde Airshow

Og Ludvig kom op og flyve i helikopter! Det var stort! Bl.a. fordi vi efter min Cushing brød ud og jeg blev opereret i hjernen nærmest aldrig har kunnet tage på familietur til den slags i flere timer ad gangen. Så det var usikkert, om vi alle skulle afsted eller kun Ludvig. Men vi kom alle afsted og det gik rigtig godt -under omstændighederne forstås. Ludvig fik sig også en fed oplevelse (fødselsdagsgave).

Jeg gav det et forsøg med min BA på halv tid

I september havde jeg min første vejledning og var for første gang i næsten 2 1/2 år ikke sygemeldt. Det var inspirerende at bruge tid på noget andet end sygdom igen. Jeg nåede at læse to halve bøger og gå i gang med en problemformulering, og så gav kroppen op. Fra starten af oktober kunne jeg stort set ikke læse og studere. Der var nogle ekstra undersøgelser og virusser, der slog mig ud. Det blev mere og mere presset for mig med en deadline for aflevering midt januar, og jeg konstaterede, at det alligevel var for meget selv med mindre end halv tids studie. Jeg blev sygemeldt igen i slutningen af november. Jeg er glad for, at jeg gjorde et forsøg. Jeg ved ikke om og hvornår jeg muligvis kan få afleveret og afsluttet min uddannelse. Jeg har ikke opgivet det helt – endnu. Vi må se…

Vi kom på kæresteweekend

Det var den dejligste tur og virkelig tiltrængt. Jeg dansede rundt med et glas vin i hånden (på ekstra medicin self), spiste god mad og chokoladekagerester, stirrede på ilden i pejsen, gik ture ved havet og nød at være kærester uden ansvar for andre for en stund. Du kan se mere fra turen HER.

Jeg kom til fest nytårsaften

December er altid en udfordring for mig. Juletiden og nytår – begge ting der kræver og ofte er meget sociale og med en masse forventninger og traditioner. Du kan læse meget mere i mine indlæg fra december. Udover julebag, familietamtam og alt det andet, så havde vi igen ikke fundet nogle at holde nytår med før i sidste øjeblik, og så gik de planer også i vasken. Med en juleferie, der endte i krise, selvom der også var gode stunder, var det urealistisk med nytårsfest. Udsigten til endnu en nytårsaften på sofaen var helt utroligt svær for mig at bære.

Til sidst endte vi med at tage turen til vennerne på Fyn bare for en aften. Liva legede med sin BFF, og vi fik danset, spist lækker mad, grinet lidt med vennerne og skålet i bobler. (Jeg tyvstartede ved ni-tiden, for vi kørte igen allerede 22.30.) Kl. 0.15 skålede min bedste ven og jeg med udsigt til fyrværkeriet udenfor vinduet. Jeg var nu tilbage ved min elskede sofa i min egen stue. Jeg gik ind i det nye år fuld af taknemmelighed og med håb og glæde i mit hjerte.

De bedste tøser!! Jubiiii! ♥️💃🏼✨

Tak for 2017

Jeg takker for alt, jeg og vi har fået lov at opleve i 2017. Det har været et begivenhedsrigt år – som altid. Tak for, at du læser med og for al opbakningen her og på de online bølger – både når det går op og når det går ned. Må 2018 være et år, hvor taknemmeligheden, håbet og glæden får lov at blomstre både i mit og i dit liv.

12-slaget i bilen og det var så fint… 👌🏻💕

Author

3 Comments

Write A Comment