En af mine kroniske helte delte en meget sigende artikel, om kroniske syge og samfundets tilgang til at få dem i arbejde.

Find artiklen her: Syges arbejde er ‘at holde ud’

Jeg kan i hvert fald relatere og er meget påvirket af samfundets mentalitet. Man føler sig ligesom doven og ikke god nok, hvis man er nødt til at sygemelde sig og ikke kan klare et alm. studie eller arbejde. Man oplever ofte, at omverdenen har svært ved at forstå og måske ikke helt tror på ens reelle ‘fuldtidsbeskæftigelse’ og evige kamp.

I virkeligheden klarer jeg og andre kronisk syge helt utroligt meget. Det er et spørgsmål om perspektiv…

Jeg vil gerne udleve det kristne menneskesyn, som jeg har valgt til – at alle har værdi blot ved at være til♥️ Det kommer helt ærligt ikke naturligt og tanker og følelser stikker ofte af i en anden retning. Jeg øver mig…

Tak for dig som respekterer og forsøger at forstå. Og godt kæmpet alle kronisk syge spooniefighters💪🏻😃

I arbejde eller ej – du er mere end god nok. Du kan ikke lægge til eller trække fra din egen værdi og eksistensberettigelse med arbejde og præstationer. Det hjælper heller ikke, når vi sammenligner os med hinanden. Du ER bare megadyrebar, elsket og superværdifuld♥️

Jeg tror på, at det er meningen og helt med vilje, at netop du er lige her lige nu.

PS: Tak Zinna for at dele artiklen💋

Author

Write A Comment