Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/sofiessofa.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/sofiessofa.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 87
Skulle & Burde vs. Selvomsorg - Sofies Sofa

Skulle & Burde vs. Selvomsorg

Skulle og Burde
Gå jeres vej
Kage og hvile
Kom med mig

Samvittighed og Flittighed
I trumfer ikke Selvkærlighed
I får jeres tid, I skal nok få lov
Men nu er det tid til Selvomsorg

Så Skulle og Burde
Det er mig, der bestemmer
Ikke jer
Det tror jeg, I glemmer

Nu vil jeg lytte til Mine Behov
Ja nu er det tid til Selvomsorg

Må du også lade selvomsorg få taleret i dag.
Det er dig, der bestemmer…

Hav en fantastisk dag!

 

 

Author

Write A Comment