I går sad jeg tøsefornærmet tilbage igen på min elskede sofa. Tøsefornærmet fordi omstændighederne gjorde, at jeg endnu engang kunne se frem til en nytårsaften på sofaen. 🛋🎉

Det gik også udover manden, som bare forsøgte at være realistisk.

Jeg drømte om at danse rundt med lidt bobler i blodet sammen med gode venner, mens Liva og de andre unger leger… En sludder med veninden var en ventil og gav perspektiv👍🏻😍

I dag har vi besluttet alligevel at køre den 1 1/2 time over til vennerne på Fyn og så tage turen hjem igen nok allerede ved 22-tiden i aften. På den måde får vi ikke hele pakken, men måske går drømmen alligevel i opfyldelse… bare lidt😉💕

Så nu vil jeg rejse mig fra sofaen, finde noget tøj med palietter på og få det bedste ud af årets sidste aften. 🥂💃🏻👍🏻✨

Tusind tak for i år! Tak til alle jer, der følger med. Tak for alle ♥️ og beskeder. Tak for mit første år med sofiessofa.dk 📷📝 Må 2018 blive fuld af drømme, der går i opfyldelse og hjerter fyldt med fred og glæde midt i livets realiteter✨💋💕

Ha’ en skøøøn aften. På sofaen og/eller på dansegulvet.

GODT NYTÅR 🎉🥂🍾💥😃💃🏻🕺🎆

#skyeview #perspective #spoonielife #livetpåtrods #vitageralligevelafsted #festjubiii #takforiår #sofaensførsteår #godtnytår #takfordig #taknemmelig #sofiessofa

Author

Write A Comment