Hjemvendt fra en fantastisk kirkeweekend. En weekend med fællesskab, hygge, leg, møder med lovsang og inspirerende taler, hvor jeg blev rørt og udfordret og opmuntret, hvor jeg blev bedt for og bad for andre. Gud er aktiv også i dag. Jeg kender ikke noget bedre.

Det er gået skidegodt. Hele familien har hygget sig, jeg fik taget nok medicin og tog lidt pauser. Lørdag aften gav vi den gas på dansegulvet – tror ikke jeg har danset sådan i tre år!!
I dag, måtte jeg så tage morgenmaden i sengen på værelset bragt af den gode Ludvig. Men jeg kom da op og var med til det sidste møde, hvor vi også lige fik besøg af brandvæsenet, da en af ungerne lige “kom til” at trykke på knappen🙉🙈🚒

Jeg nåede da også lige et smut ned til fjorden inden vi drog afsted hjemad igen mættet af oplevelser.

Nå ja og så var det jo lige at manden optrådte fredag aften som Pippi Langstrømpe med præsten Simon og Flemming fra lederteamet som Tommy og Annika med parykker og det hele🤣😂👏🏻 Det er i hvert fald ikke kedeligt at være på Roskilde Vineyards kirkeweekend😉 og jeg er SÅ taknemmelig for alt, jeg kunne være med til – noget mere end sidste år😃👍🏻

Jeg håber, du også har sådan et fantastisk uperfekt hjertevarmt fællesskab. Du er også smaddervelkommen i mit😊

Hvordan var din weekend?

Tak for denne gang Roskilde Vineyard og Køge Vineyard!

#naturenersmuk #udenfilter #roskildevineyard #kirkeweekend #livetmedsygdom #kronisksyg #liveterengave #legoghygge #gudergod #forvandlingindefra #fællesskab #welovechurch #noneedtobeperfect #taknemmelig #sofiessofa

Lidt spas fra da brandalarmen gik…

Tommy (Simon), Annika (Flemming) og Pippi (Ludvig) gav en fantastisk underholdning med “Här kommer Pippi Långstrump” til aftencaféen. Ja, det er altså præsten og mændende fra kirkens lederteam i Roskilde Vineyard. Jeg hjalp også med en del af udstyret😉Hvem siger, at det skal være kedeligt at gå i kirke? Det her var klart et af højdepunkterne på kirkeweekenden. Hahaha!! Megasejt I gjorde det!
Author

Write A Comment