…og billeder og fonts og tekst – mit kreative gen jubler! Det er skønt at kreere, lege og drømme igen. Jeg er taknemmelig for at have fået lidt energi til andet end lægebesøg og Netflix.

Jeg ønsker at kunne inspirere og give et ærligt indblik i mine tanker om livet med tro og kirke, særlig sensitivitet, musik og lovsang, livet med kronisk sygdom, og måske lidt om at være mor og hustru – ja alt, der interesserer mig, og som jeg har lyst til at dele noget om.

Det fantastiske ved en blog er bl.a., at alt kan gøres fra sofaen – stort set. Jeg er en chokoladeelskende, syngende, ekspressiv, uperfekt, verbal textrovert med noget på hjerte. Musik er mit hjertes sprog, og jeg elsker at lege med billeder og æstetik. Meget af min tid tilbringer jeg i min sofa, så nu vil jeg dele lidt af mit liv og mine funderinger med dig her.

Du kan læse mere om mig og min sofa her.

Velkommen i min sofa. Fedt, du er her!

 

Author

4 Comments

 1. Det er en flot og dejlig blog du har. Glæder mig til at følge lidt mere med 😃

 2. Kære Sofie
  Det glæder mig at du har lavet din blog ❤️ Glæder mig til at følge med!
  Kærligst

  • Sofies Sofa Reply

   Tak Kamilla. Det glæder også mig. Spændende hvad det skal blive til. Skønt med din opbakning og bloginspiration! Kærligst Sofie

Write A Comment