Det har været en lidt crazy tid med mange forudsete men også uforudsete udfordringer. Kroppen har for sin standard klaret det rigtig flot – sindet mere svingende. Jeg har haft mere energi, end jeg længe har haft i så lang tid i træk. Med mindre dyk har jeg kunnet meget mere end i de sidste tre år. Det giver virkelig håb for fremtiden. 💚

Sindet svinger noget, som jeg også har skrevet om tidligere… Men lige nu har jeg det godt. Her til morgen har jeg sagt farvel til hverdagshelten og snartskolebarnet og kunne stå tidligt op og spise med dem inden de drog mod Stockholm til Fami og Fafi✈️🇸🇪 Noget Liva har talt ned til💕

Et snapshot fra i går, hvor jeg fulgte Liva i børnehaven på hendes sidste dag.

Bønnesvar

Det var faktisk et bønnesvar, at jeg var frisk nok til at holde hende hjemme og følge hende derhen i to dage i træk. Noget, jeg sjældent har klaret pga. mit helbred. Ludvig var blevet syg for nogle uger siden, og jeg foreslog, vi skulle bede for, at han blev frisk igen om aftenen, da jeg puttede hende. Vi ber altid sammen. Men det ville hun ikke. Det viste sig, at det var fordi, at når far er syg, så er mor jo nødt til at aflevere om morgenen. Så jeg foreslog at vi i stedet bad både for at far blev rask, og at jeg skulle få energi nok til at holde hende hjemme og aflevere hende en gang i mellem. Bønnesvar – Fedt mand!😃🙏🏻👍🏻Det var da også lige sidste chance…😉 Og Ludvig fik det også bedre😊

8 kallaer for 8 år💍♥️

📷 af Amanda Beran, som også optag dansevideoen. Tak!👌🏻

Vi havde en fantastisk bryllupsdag dér i 2010! Tak til alle, der var med til at skabe et formidabelt minde♥️

Se også da vi overraskede alle og dansede ud af kirken😃💃🏻🕺🏻🙌🏻

Find dansevideoen på Instagram HER.

En eventfuld uge… Nu home alone

Efter en uge med vandskade mellem vores og underboens køkken på vores bryllupsdag, hvor Ludvig lagde sig syg på sofaen, er det nu meget rart med nogle dage for mig selv. De kommer først tilbage mandag aften. Så må vi se, om jeg kan falde i søvn uden min bedste ven ved siden af. Selvom hans tunge vejrtrækning kan gøre det svært at sove, så er det også svært, når han ikke er der😉💤

Ja det virkelige liv sker også på bryllupsdage! Denne gang både med vandskade og sygdom.😅 Men også pizza og sofahygge😊

Det er så meningen, at jeg skal studere og lave BA-opgave og også tage mig godt af mig selv. Lige nu nyder jeg bare roen, og at jeg i virkeligheden ikke har travlt🐢👌🏻 Jeg skal nok nå også at panikke over strukturen i min opgave og mangel på samme etc. undervejs også. 🤪🤓📚📝

Hvis jeg kan være ok med, at sådan er det, tror jeg det bliver lettere at håndtere. Det der forventningsafstemning, et tilpas ambitionsniveau og accept gør underværker altså! Vi får se om det lykkes😉

Måske jeg skulle forsøge at lave en date med nogen, så jeg ikke bliver helt-alene-kulret🤪😆 Så ja de næste fire dage har jeg både ting at gøre🤓, men samtidig er jeg ganske fri😊🕊🐢

Har du det godt i dit eget selskab? Nyder du bare at hænge med dig selv?

Med ønske om en herlig storbededag og (måske) forlænget weekend, hvor det måske er tid til at sænke farten💋😊🐢

#free #homealone #slowdown #timetostudy #timetorest #takeyourtime #justbe #selfcare #lifeisgood #spoonie #chronicallyill #upsanddowns #feelinggood #grateful #sofiessofa

Da manden var syg tog jeg mig af roddet efter vandskaden… Og jeg klarede endda at vaske det der skab under vasken, for jeg kunne ikke få mig selv til at sætte tingene tilbage i det snask!! Er det skab ikke bare altid rodet og beskidt?? Not now😉💪🏻😅👏🏻👌🏻

Author

Write A Comment