Skrev den her update på de sociale medier der og fik bare lyst til at dele den her på bloggen også. Så meget kan være hårdt i livet med kronisk sygdom, men jeg vil også dele, når jeg er begejstret. Så her er dagens update😉

Ej ok jeg er helt oppe at køre!!

I dag har jeg klaret både konflikt og skænderi (både med barn og mand), blevet gode venner med barn igen, ordnet morgenmad til både mig selv og Liva, ryttet ud og sorteret Livas tøj sammen med Liva, blevet gode venner med mand 💋(som jeg havde sendt afsted😬 – ja vi kan godt skændes…😉), ryttet op og ud i Livas legetøj og tømt flyttekasser, lavet tærte, gik en kort tur ud til mand og barn, fixet salat og avocadodressing og spist aftensmad, leget diverse lege som bl.a. med de her legokort, læst godnathistorie og puttet Livapigen😊❤️👍🏻🙌🏻

Jeg er næsten ikke engang træt nu – bare på en nærmest normal måde…😃👍🏻 Det er jo for vildt!! Jeg er SÅ taknemmelig!

I morgen skal vi på kirkeweekend og hænge ud med en masse dejlige og forskellige folk. Gamle venner, nye venner – ja familie på en måde. Den slags er ellers en udfordring for mig på flere planer, men lige nu glæder jeg mig bare👏🏻

Alt er bare så meget federe, når krop og sind kan følge med. Jeg ved ikke om det fortsætter sådan, eller det var et enkeltstående tilfælde, men uanset så vil jeg fejre det! Jeg havde næsten glemt, hvordan det var at kunne så meget på en dag. Wauw!

Ja altså kort det blev updaten ikke😉 men måtte simpelthen bare dele!😃 Håber min begejstring for – ja hverdagsting i virkeligheden, kan smitte lidt af😉 Hvis din dag ligner alt andet end min, så ønsker jeg dig fred og glæde midt i det. Alt godt fra sofaen❤️

#begejstret #hverdagsting #kompåplads #fåstyrpådithjem #familieliv #efterårsferie #viskændes #viblirgodevenner #kronisksyg #kronisksej #taknemmelig #gudergod #welovechurch #roskildevineyard #sofiessofa

Author

2 Comments

Write A Comment