Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/sofiessofa.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77
Bag facaden... og et lille grin!😆😅 - Sofies Sofa

Jeg deler gerne både fancy julebag og fedtet hår med jer, så jeg fik lyst til at dele en lille historie fra 4. dec. 😉😘

Det var mandag – en rigtig spooniemandag… Sådan en hvor jeg ikke havde været i bad i et par dage og ikke engang fik børstet tænder, før jeg temmelig sent slæbte mig ned for at hente Livatøsen… Her er hvad jeg skrev til min veninde den dag😉

“Oh nooooo!! Kom ned i børnehaven i dag lidt i fire i joggingbukser, uden bh under vinterjakken, morgenhår under huen og daggammel mascararester OG så var der julefest med alle forældrene som var fra 15-16.30🙈🙄😬😳
Og så den dag hvor jeg kommer sent…👍🏻🙈
Det havde vi da lige overset😅”

“Hvad gjorde du så?!!”

Spurgte min veninde, hvortil jeg svarede…

“Jeg tog jakken af, efter jeg var kommet mig en smule over chokket… stoppede nattrøjen under blusen lidt ned i de sorte joggingbukser og hev lidt ned i mit tørklæde så man forhåbentlig ikke lagde mærke til hvor meget det gyngede under trøjen😆😅 og så dansede vi lidt rundt om træet og lavede lidt julepynt😳😅”

“Godt reddet!!” var svaret😂😅

Jo tak. Liva tilgav mig da også, selvom hun sad der i en time til fest uden mor eller far😔 Åh mit hjerte… Nå ja vi er ikke perfekte😅 Senere synes jeg selv det er ganske morsomt😂😆

Kan du relatere?

#noneedtobeperfect #bagfacaden #svedogmorgenhårognattøj #surprisejulefest #bridgetjonesmoment #hahaha #godtreddet #spooniemom #sofiessofa

Liva og jeg og den fancy’e julebag 😉👌🏻💕 #jantelovskrid

Author

4 Comments

  • Sofies Sofa Reply

   Fedt😆👍🏻 Ja du er ikke helt alene med de pinlige episoder😂👌🏻

 1. Ej hvor er du sej!! Dels for at DELE en situation som med garanti sker lignende for alle forældre, hvorefter de/vi forsøger at tie det væk – og dels fordi du bare blev, hev op i blusen og dansede, i stedet for at stikke af!! 😅😅

  • Sofies Sofa Reply

   Mange tak Maria!!😃 Jeg er blevet mere afslappet med årene😆 ved at acceptere at tabe ansigt nu og da😉 Dejligt at vide at jeg ikke er alene heller😉😅👍🏻

Write A Comment