I morgen skal vi holde Livas (2.) 5 års føsdasfest🇩🇰🇸🇪🎂👸🏼

Hun fylder altid år på ferien, hvor vi så holder den med den finlandsvenske familie i den finske skærgård. 🇫🇮🇸🇪
Nu er det så tid til at fejre med danske venner og familie🇩🇰

Som i kan se i min histroie på Instagram, er jeg i fuld gang med forberedelserne😅❤️
Min søde veninde Solveig hjælper med at bage boller også👍🏻😊❤️, men de her er LCHF, så dem kan jeg også spise😋

Chokoladeboller❤️ #madewithlove

Jeg prøver at holde det hele på et niveau, jeg kan klare, men fødselsdage og den slags er bare en udfordring for mig. Det er som om, man skal være cool og ikke gøre for meget ud af det og stadig gøre det hyggeligt og sjovt og hygge sig selv også undervejs og og og…

Ja jeg kan allerede høre alle de velmenende kommentarer og gode råd😉

Jeg tror, jeg vil starte med accept. Acceptere, at det er en udfordring og svært for mig. Og i hvert fald gøre et forsøg på at acceptere mig selv og mine egne følelser, tanker og reaktioner. Nå ja og så nåde. Have nåde med mig selv og de andre omkring undervejs, især når jeg er presset. Jeg må acceptere og respektere min sensitivitet og mine vilkår som kronisk syg.

Det skal nok blive godt og hyggeligt midt i alle udfordringerne. Specielt, hvis de ikke kommer bag på mig, og jeg er bevist omkring, at det hele er en del af pakken. Tak Gud, så kan jeg også meget mere end de sidste års fødselsdage.

Så hvad er mit fokus?

  • Accept
  • Nåde
  • Bevidsthed
  • Forventningsafstemning

Jeg er ikke perfekt. Det hele er ikke perfekt… og det er ok.

Kan du kende det, jeg beskriver? Er du også udfordret af fødselsdage og andre festlige begivenheder? Hvordan håndterer du udfordringer og tanker om, hvordan det skulle være og føles?

Jeg håber, du vælger at vise omsorg for dig selv og kan finde nåde og accept for dig selv og dine omgivelser i sådanne situationer – uanset, hvor godt du håndterer det.

Her holder vi føsdaskalas på Skämmö i den finske skærgård. Vi er velsignede med en stor international familie. #2lande=2fester
Author

Write A Comment