Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/sofiessofa.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77
• HELT UPERFEKT • 👊🏻 - Sofies Sofa

Så DR P3 har i øjeblikket fokus på at vise det uperfekte og uden filter… #heltuperfekt

Med mit online liv og bloggen her, vil jeg vise mit liv, som det er – både godt og skidt. Jeg vil dele skønhed, sorg, glæde, smerte, morgenhår, lækre ting, skaberværket, livet med sygdom, sensitivitet, familie, fjol og alvor, tro, håb og kærlighed og det hele – med og uden filter.

Der er ikke noget galt med filter og redigering i sig selv i min optik. Det er en æstetisk leg med farver og motiver. Jeg elsker det. Jeg håber, du som følger med har en oplevelse af mit livs mange facetter❓😉

Jeg forsøger i hvert fald at give et nuanceret “billede” både med ord og billeder. Og ja både jeg og mit liv er helt uperfekt og alligevel ret så fantastisk også med sygdom og kamp😉

Her er jeg med morgenhår uden make up i et af mine homeware jogging outfits. Typisk Sofie – sådan tuller jeg rundt de fleste dage og hænger i min sofa. Og nej, jeg er ikke gravid. Sådan ser jeg bare ud…

Ha’ en skøn, uperfekt og fantastisk dag😘✌🏻

#heltnormal #udenfilter #memyselfandi #morgenhårogjoggingbukser #heltfantastisk #tresfantastique #spoonielife #kronisksyg #thefullpicture #velkommenisofaen #welcometomyworld #sofiessofa

Author

Write A Comment