Hej kære følgere her på min sofablog 🙋🏻‍♀️

Er I her endnu?

Jeg har ikke fået skrevet herinde i laaaang tid. Mest fordi der sker så meget i mit liv, som kræver mit nærvær og min sparsomme energi… Meeen jeg har ikke glemt jer!

Jeg er pt sygemeldt pga. nedtrapningen af mit kunstige kortisol (Hydrocortison). Før vores flytning var jeg kommet ned på 7 mg fast dosis i døgnet og det er ret godt gået. Jeg kom fra 35 mg i okt. 2018 og er på under et år altså kommet helt ned på 7 mg!! Jep egenproduktionen startede kort efter jeg begyndte nedtrapningen – selvom lægerne ikke regnede med det – og med stædighed og kamp er kroppens egenproduktion fulgt med nedtrapningen. Sådan krop godt gået!

Men kort fortalt er vi altså flyttet til Troense på Tåsinge ved sydfyn og ind i et lille hus i mine forældres baghave. Ja nemlig, det på billedet. Det er et superdejligt område med masser af natur hernede. Jep billederne er herfra, og jeg har delt meget mere både billeder og alt på Sofies Sofa på Insta og Facebook, så du kan hoppe derind og se/læse mere…

Links: Instagram & Facebook 👈🏻💋

Nå men jeg synes selv mit sidste post på det der SoMe var et fint indlæg at dele her også, så det får I lige med her nedenfor…

Alt godt til jer alle her fra sofaen, som jo er flyttet med til Troense😘

Lysglimt ✨🍃🕊

Jeg værdsætter alle lysglimt i mine dage. Dem jeg opdager og lægger mærke til i hvert fald. Nogle er store. Andre er små. Hver dag er de der. Hvis jeg ser efter, ser op, ser ud, ser mig omkring✨⁣

Et smil, et solstrejf, blade på grene, vand der klukker, vinden i håret, en skøn melodi, varmen når jeg putter mig ind til mine älsklinger under dynen, et kram, en sød besked, varm kakao, ilden i brændeovnen, venner der forstår, Gud der visker i mit øre at jeg er så elsket og får ham til at smile, en hjælpsom fremmed, sund og samtidig lækker smovsemad, en god snak, duften af skovbund, fuglesang… 🕊⁣

Der er så mange af dem. Lysglimt✨⁣

Det er som om, de lyser kraftigere nu, hvor jeg lever med alvorlig sygdom. Nu, hvor jeg har mærket smerten og udmattelsen. Sorgen over det, jeg mistede. Opdaget alt, jeg tog for givet. Nu hvor jeg har overlevet Cushing og fået livet. Al sygdommen kan dræne mig, men den kan også åbne mine øjne for alle lysglimtene. Jeg er taknemmelig☺️✨⁣

Lægger du mærke til alle lysglimtene? 🕊 ⁣

De er der, det lover jeg✨☺️⁣

#glimpsoflight #findingjoy #cushingssurvivor #ligewithchronicillness #spooniethoughts #practisinggratefulness #iamalive #thankgod #filosofprof #takgud #sofiessofa

Author

2 Comments

  1. Det er godt at høre fra dig Sofie. Det skal nok blive godt på Tåsinge!

Write A Comment